Navigering

Super Filler mjuk och fin för dina läppar

Vi alla vill se bättre ut. Ett bättre utseende ger ett bättre självförtroende och tillfredsställelse. Mår du bra själsligt så blir det dubbel effekt som avspeglar sig både på in- och utsidan.


Vad är Hyaluronsyra?
Hyaluronsyra hör till de fåtal substanser som är identiska i alla levande organismer. Det är en polysackarid, ett naturligt socker, och finns i kroppens alla organ. Hyaluronsyran produceras av cellerna i människokroppen där den fyller många viktiga funktioner. Den underlättar celldelningsprocessen, gör huden elastisk och smörjer lederna. Hyaluronsyra har också förmåga att binda vatten i stora mängder(tex används för läppvolym eller rynkreducering).
Den naturliga hyaluronsyrans egenskaper har länge eftertraktats inom medicinska och estetiska behandlingar. Kroppens egen hyaluronsyra bryts ner snabbt och måste nyproduceras kontinuerligt. Med extern Hyaluronsyra injicering kompenserar man brist på egen Hyaluronsyra.
En behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Super Filler injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstid med konsultation och information om Super Filler beräknas till ca 30-45 min.

Användningsområden:
Nästan allt går att behandla.
Skulptering av ansiktet samt behandlingsområdena är utfyllnad och utslätning av rynkor från näsroten ner till mungipan, bekymmersveck mellan ögonbryn, rynkor runt munnen, "kråksparkar" vid ögonen, kindrynkor och konturveck. Olika typer av ärr, andra håligheter och hud defekter kan också behandlas. Du kan fylla ut pannveck, kråksparkar, bekymmersveck, rynkor runt munnen, munvinklar, rynkor från näsroten till mungipan, kindrynkor och forma haka, kinder och läppar med långvarig och naturlig effekt. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. En snygg och trygg skönhetseffekt.

Allmän uppfräschning av huden

Du kan behandla trött, torr, grå hy och linjeringar och förbättra hudens fuktighet, elasticitet, färg och linjeringar. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. Torr grå hy vid överexponering av sol, rökning och efter barnafödande får omedelbar ny fuktighet och lyster. Ansikte, hals, decolltage och handryggar kan behandlas. En snygg o trygg skönhetseffekt som rekommenderas i serie för långvarig effekt. Super Filler förbättrar hudens fukt, elasticitet och spänst.
Vad innehåller Super Filler?
Super Filler är bioteknologiska produkter som består av det naturliga ämnet hyaluronsyra som är en naturlig komponent i huden.
Hur länge håller effekten?
Super Filler har en ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter.
Säkerhet
Inga bestående biverkningar har rapporterats. Sekundära effekter av injektionen Rodnad, svullnad och blånad, frekvens lägre 1 fall på 10 000.
De sekundära effekterna uppkom inom ett par dagar efter injektionen och försvann i 80% av fallen på några dagar och 100% av fallen på ett par veckor.
Inga andra sidoeffekter är rapporterade.

Super Filler ... 2999 kr ordinarie pris 3 200 kr ... 1 ml

Bokningstelefon: 0700160619


Till startsidan >>>