Navigering

Lyft fram din skönhet, få snygga läppar eller skulptera ansikte med Juvederm!

Juvéderm Smile®, Juvederm Ultra och Juvederm Volbella® är mjuka skönhetsinjektioner. Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre, är det en naturlig del i vårt liv, både för kvinna och man, att vilja förbättra, den image andra har av oss, eller den vi har om oss själva.

Väldigt många människor vill se bättre ut. Efter behandling kommer ofta ett bättre självförtroende av tillfredsställelse. Mår du bra själsligt så blir det dubbel effekt som avspeglar sig både på in- och utsidan.

Om Juvéderm Smile®, Juvederm Ultra och Juvederm Volbella® och säkerheten

juvederm, smile, ultra, volbella
Juvéderm® säljs över hela världen och används i ett 50 tal länder sedan år 2000 och är en av de bästa som finns till våra kunder i kombination av säkerhet och hållbart resultat. Det finns inte rapporterade några bestående biverkningar.

Hur går behandlingen till? Juvéderm® injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan. En Juvéderm® behandlingen är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Juvéderm® injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa eller skulpterar ansikte. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstid med konsultation och information om Juvéderm® beräknas till ca 30-45 min.

Läppbehandling Juvéderm®

Användningsområden:
Nästan allt går att behandla.
Formning och konturering eller skulptering av ansiktet, utfyllnad och utslätning av rynkor från näsroten ner till mungipan, bekymmersveck mellan ögonbryn, rynkor runt munnen, "kråksparkar" vid ögonen, kindrynkor och konturveck mm. Olika typer av ärr, andra håligheter och hud defekter kan också behandlas. Du kan fylla ut pannveck, kråksparkar, bekymmersveck, rynkor runt munnen, munvinklar, rynkor från näsroten till mungipan, kindrynkor och forma haka, kinder och läppar med långvarig och naturlig effekt. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. En snygg och trygg skönhetseffekt som varar 12-15 månader.

Läppförstoring och förstärkning av läppkontur.

Allmän uppfräschning av huden

Juvederm® Du kan behandla trött, torr, grå hy och linjeringar och förbättra hudens fuktighet, elasticitet, färg och linjeringar. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. Torr grå hy vid överexponering av sol, rökning och efter barna födande får omedelbar ny fuktighet och lyster. Ansikte, hals, dekolletage och handryggar kan behandlas. En snygg o trygg skönhetseffekt som rekommenderas i serie för långvarig effekt.

Juvederm förbättrar hudens fukt, elasticitet och spänst eller skulpterar ansikte.

Vad innehåller Juvéderm Smile®, Juvederm Ultra och Juvederm Volbella®?

Juvéderm Smile®, Juvederm Ultra och Juvederm Volbella® är bioteknologiska produkter som består av det naturliga ämnet hyaluronsyra som är en naturlig komponent i huden.

Hur länge håller effekten? Juvéderm® behandlingen har en ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter.

Säkerhet Inga bestående biverkningar har rapporterats. Sekundära effekter av injektionen Rodnad, svullnad och blånad, frekvens lägre 1 fall på 10 000. De sekundära effekterna uppkom inom ett par dagar efter injektionen och försvann i 80% av fallen på några dagar och 100% av fallen på ett par veckor. Inga andra sidoeffekter är rapporterade.


Juvéderm är en av de största fillers på marknaden och nu här de lanserat en helt ny filler för läpparna – Volbella.
Juvéderm Volbella, en hyaluronsyrebaserade filler som håller i upp till 12 månader (enligt studie).
Eftersom vi rekommenderar läppbehandling med längre intervall är denna filler ett välkommet tillskott.
Volbella är en extra mjuk, formbar och tunn filler som ger mindre volym vilket i sin tur ger ett mer naturligt resultat. Perfekt för dig som inte vill ha tjocka stora volymläppar.
Volbella bygger på att man minskar hyaluronsyran i stället för att öka den. Läkemedelsföretaget bakom Volbella har kortat av hyaluronsyrakedjorna till massa korta kedjor med korslänkar. Det gör den mer lättflytande, lättarbetad och motståndskraftig mot nedbrytning. Nedbrytningen sker nämligen snabbare i läpparna än i andra delar av ansiktet. Det beror på att läpparna i stort sett ständigt är i rörelse och samtidigt möter värme i form av kaffe och te.
Juvéderm Smile håller ca sex månader och Volbella håller dubbla tiden. Hela tolv månader. Detta är bra eftersom man riskerar broskbildning om man för ofta sprutar in fillers i läpparna.

Priser:
Juvéderm Smile 0,55 ml pris 2100 kr ( tidigare kund 1900 kr);
Juvéderm Ultra 3 - 1 ml pris 2900 kr;
Juvéderm Ultra 4 - 1 ml pris 2900 kr;

Juvederm Volbella 1 ml pris 3200 kr

Juvederm Volbella före och efter bild 20150204 på Skin Renew Center:Juvéderm Smile, Juvederm Ultra och Juvederm Volbella


Till startsidan >>>