Navigering

Derma Stamp Pen hudföryngring med den nya avancerade microneedling

För en snabb, effektiv och mindre smärtsam behandling än fraktionerad laser
med snabb läkningsprocess för:
- hudföryngring
- rynkreducering
- pigmentfläckar
- ärr (acne, kirurgiska)
- hudskador (även brännskador)
- bristningar
- kirurgiska ärr
- grova porer
- förbättrar hudelasticitet
Förre och efter bild:
Derma Stamp Pen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Med modern teknologi kontrollerar man djupet och frekvensen under Derma Stamp Pen behandlingen, processen blir mer effektiv och mindre smärtsam.
Med Derma Stamp Pen kan vi stimulera huden att producera mer kollagen och elastin på ett sådant sätt att den kan användas som ett alternativ till kirurgisk ingrepp, laserpeeling eller hudslipning.

Hur går det till behandlingen?
En konsultation är nödvändigt för att bedöma varje specifikt fall. Efter noggrann utvärdering och bedömning att Derma Stamp Pen är det bästa alternativet, rengörings huden, förbereds och utförs behandlingen. En pen lik maskin gör igenom på de olika områden flera gånger boroende på hudproblem. Micro-nålar rörs vertikalt och skapar små tunna osynliga brunnar i huden. Micro-nålarna öppnar tillfälliga kanaler i det mest ytliga lagret av huden epidermisen, micro-nålar främjar kroppens naturliga läkningsprocess att producera nya hudceller och den äldre eller skadad hud ersätts med en ny fräsch hud.
Bieffekter: En del rodnader kan uppstå efter behandlingen som är övergående.

Pris
Ansikte: 1900 kr/behandling
Ansikte + hals: 2600 kr/ behandling
Ansikte + hals + dekolletage = 3500 kr/ behandling.
Rekommenderas 3 - 5 behandlingar med en månads mellanrum men det kan skiljas från person till person. Efter avslutad behandling förbättras signifikant hudkvalitét under de följande månaderna.


Till startsidan >>>