Navigering

Slim Fit Kopping behandling för att gå ner i omkrets (ca 10 cm) och cellulitbehandling

Slim Fit är en ny kopping-behandling som baserar sig på den kinesiska traditionella kopping-behandling som använts i mer än tusen år. De nya kopparna tar bort fett och celluliter och har även läkande effekt på grund av bättre blodcirkulation i det behandlade området. Det har blivit stor efterfrågan av denna produkt under senare tid i Västeuropa eftersom den ger en god terapeutisk effekt och för dess enkelhet samt pris. Även sjukhuset i Peking University använder dessa enkla och obrytbara koppar. Behandling med dessa koppar har en uppenbar kurativ effekt vid många vanliga sjukdomar. Slim Fit med kopping är en praktisk och effektiv behandling för hela familjen både att minska i omkrätsen eller i hälsosyftet.

Se förre och efter bild:

Frågor:
Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar 10 behandlingar för bästa resultatet.
Hur ofta ska man utföra behandling?
För bästa resultatet ska man utföra 10 dagar i rad dvs en gång om dagen i tio dagar.
Gör det ont?
Ja, det känns eftersom behandlingen utförs under tryck(man minskar i omkretes ca 10 cm). Det kan eventuellt uppstå blåmärke som är övergående under ca 7 - 10 dagar.
Varför sam man utföra sådan behandling då?
Eftersom behandlingen är enormt effektivt, naturligt och har inga långvariga bieffekter är denna behandling en suverän hjälp vid omkrets minskning, lymfdränering och smärtlindring.

Ville du hellre själv utföra behandling så finns det här bruksanvisning samt möjlighet att köpa koppingsett.

Bruksanvisning:
Behandlingen innebär att man placerar koppen på huden.
Smörj in behandlingsområdet med olivolja så kan du enklare dra koppen runt på det område som du ska behandla men ta det försiktigt.
Koppen suger ut luften ur kopparna och skapar därigenom ett vacuum. Effekten av detta är att huden och det ytliga muskellagret dras in i koppen, huden rodnar och blodet stasar sig. Koppningsplatsen blir då full av blod, blod kan passera och avgiftar på djupet.
Man kan också applicera lite olja och försiktigt föra koppen fram och åter över ett begränsat område av huden. OBS! Underskatta inte effekten av undertrycket i behandlingen. Upprepa dragningen fram och tillbaka flera gånger men glöm inte att vara försiktig i början.
Det kan uppstå blåmärken på det behandlade området men det är övergående. Behandla området tills du är nöjd. I början kan behandlingen kännas en aning ömmande men med rutin kommer både nytta och nöje. Du slätar ut din hud, förbränner fett och minskar dramatiskt dina celluliter.
Koppingen kan utföras en till två gånger per dag under de första veckorna och därefter en till två gånger i veckan. Koppingen kan ges lokalt för vissa punkter eller utföras som massage. Kopporna skall inte dras på samma punkt mer än 15-20 minuter. Vad är kopping?
Kopping-terapi har använts inom traditionell kinesisk medicin under mer än tusen år och börjar nu tillämpas mer även i Västvärlden. Kopping skapar ett undertryck som befrämjar cirkulationen vilket bidrar till läkning och bortförande av gifter. Kopping kan göras lokalt eller som massage och en mängd problem kan behandlas framgångsrikt. Behandling av bindväven ger en kraftig cirkulationsökning som bidrar till bortförande av slaggprodukter och är mycket lämplig vid behandling av celluliter i samband med viktminskning. Förtätad bindväv tillsammans med dålig cirkulation är bidragande orsaker till att celluliter bildas. Med åren blir bindväven fibrotisk och stel samt tappar sin elasticitet runt fettcellerna vilket minskar cirkulationen i de områden som ligger ytterst. Det medför en minskad ämnesomsättning och slaggprodukter samlas vilket resulterar i bindvävsförtätning samt vätskeansamling kring fettcellerna. Koppingen förbättrar cirkulationen och bidrar till att minska celluliterna samt ge bättre och slätare hud. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. Behandlingen främjar en långsiktigt bättre cirkulation vilket ger ett långvarigt resultat. Elastin och collagen påverkas fördelaktigt vilket ger en smidigare och fastare hud.

Kopporna rengöres väl efter varje behandling.
Vid behandling ökar effekten vid god och nyttig kosthållning samt god konditionsträning.
Det är viktigt att man ökar intaget av vatten eftersom utsöndringen av gifter i kroppen ökar.
Ett Koppingset består av 4 st siliconkoppor som är tillverkade av obrytbar silicon med bra vidhäftningsförmåga mot huden. Kopporna användes för att ge koppingmassage, för att minska celluliter samt för att behandla smärta och värk. Kopporna som ger ett undertryck mot huden, förbättrar cirkulationen och dränerar lymfa så att kroppen botar sig själv.
Vid regelbunden användning 10 - 15 dagar kan omkretsen minska mellan 5 - 10 cm beroende på behandlad yta och ursprungliga omkretsen dvs en större person minskar mer i omkretsen än en mindre person.

Varning och försiktighetsåtgärder: Rekommenderas inte till gravida, barn eller personer över 65, i brist på data!
· Rekommenderas inte vid allvarlig lever-, njursjukdom och diabetes.
· Personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller som har haft stroke BÖR IAKTTA FÖRSIKTIGHET VID ANVÄNDNING.
Rekommenderas inte till barn under 12 år.
Rekommenderas inte om du har högt blodtryck.
Kopping skall ej brukas av personer som tar blodförtunnande medel.

Denna produkt används också i medicinska syftet.
Koppning (copping) är en speciell behandlingsmetod ur den traditionella kinesiska medicinen. I Kina är metoden mycket populär eftersom den är billig och inte särskilt påfrestande för patienten och den kliniska effekten är mycket god. Den har en mycket påtaglig effekt på hälsan.
Behandlingen innebär att man placerar glaskoppar på huden. Man suger sedan ut luften ur kopparna och skapar därigenom ett vacuum. Effekten av detta är att huden och det ytliga muskellagret dras in i koppen, huden rodnar och blodet stasar sig. Kopparna placeras på de akupunkturpunkter som ska stimuleras eller på den plats som smärtar och får stanna där mellan 5 till 15 minuter. Koppningsplatsen blir då full av blod, blockeringen av meridianen upphör, blod och Qi kan passera och avgiftar på djupet den sjuka platsen.
Man kan också applicera lite olja och försiktigt föra koppen fram och åter över ett begränsat område av huden. Traditionellt användes koppar av ben eller metall, idag använder man glas eller plast.

KÖP Silicon Kupping >>> sett i 4 storlekar - hemmabruk obrytbar - Minska i omkrets 5-10 cm

Vad är celluliter och går det att bli av med dom?

Oavsett kroppsform har de flesta kvinnor celluliter som brukar synas mest över rumpan och låren. Det finns många olika krämer och mirakelkurer som lovar att bekämpa celluliter på bara några veckor. Men vad hjälper mot celluliter, egentligen?

När vi i dagligt tal pratar om celluliter menar vi gropig, så kallad apelsinhud som sitter framför allt på lår, höfter, vissa ryggpartier och ibland på mage och armarnas insidor.

Celluliter är inflammation i hudens bind- och fettväv som orsakas av bakterier. Den här texten kommer att fokusera på den första typen av celluliter, gropar i huden som många människor och framför allt kvinnor lider av.

Vår hud består av tre lager. Det översta lagret, överhuden, är mycket tunt och vattenavstötande. Nästa lager, läderhuden, är tjockare och består av ett nätverk med bindväv som ger huden styrka och spänst. I det djupaste lagret, underhuden, finns det först och främst fettceller och blodkärl. Här lagras och omsätts fett, vätskor, sockerarter, proteiner och kemiska ämnen.

Smala personer lider också av celluliter även om det är fler med övervikt som drabbas. Viktuppgång leder till att fettcellerna ökar i omfång och börjar trycka på blodkärlen, vilket påverkar blodcirkulationen. Blodkärlen försvagas och lymfkärlens förmåga att föra bort slaggprodukter försämras.

Sämre blodgenomströmning leder till vattenansamlingar i vävnader och bidrar till att toxiner och restprodukter inte transporteras ut utan fastnar i kroppen. Dessa ansamlingar tillsammans med trycket från uppsvällda fettceller ger gropar i huden som är ett kännetecken för celluliter.

Om huden är tunn eller pressen från fettvävnaden hög blir ojämnheterna tydligare. Kvinnor har tunnare hud än män och har därför mer celluliter.

Tre typer av celluliter
Man kan säga att det finns tre grader av celluliter.
Grad ett innebär att groparna syns endast då man klämmer ihop huden och det är ett tecken på att vatten ansamlats i vävnaden.
Vid grad två är apelsinhuden synlig när man står upp, vilket beror på att vatten, fett och slaggprodukter klumpats ihop i vävnaden och att cirkulationen börjat försämras.

Celluliterna av den tredje graden syns även då man ligger och betyder att slaggämnena börjat bilda en geléaktig massa som så småningom antar allt fastare konsistens. Det är lätt att känna igen celluliterna på de gropar som sätter sig där det finns fettvävnad. Andra kännetecken är att den dåliga blodgenomströmningen gör huden slapp, blek och torr. Huden kan även vara känslig för tryck och man kan uppleva att de drabbade regionerna har lägre hudvärme än resten av kroppen.

Varför drabbas man?
Celluliter beror i första hand på dålig blodcirkulation, ohälsosam kost, gener, och hormonella rubbningar. Hos många kvinnor börjar celluliterna bildas redan i puberteten, när hormonerna sätter igång, för att sedan förvärras under graviditeten. Många upplever också att p-piller bidrar till ökningen.

När man blir äldre tappar huden en del av sin spänstighet vilket i sin tur kan leda till fler cellulitgropar. Andra orsaker kan vara att man lider av störd blod- och lymfcirkulation eller andra sjukdomar som påverkas blodgenomströmningen i kroppen. Huvudorsaken anses fortfarande vara fel kost samt brist på motion. Många av oss har stillasittande arbete vilket leder till att det bildas mer och mer celluliter.

Minska de eländiga groparna
De flesta krämer som lovar att bekämpa celluliter sätter sig på ytan och eftersom uppkomsten av celluliter styrs av underhudens struktur har de en liten verkan.
Bästa sättet att minska celluliter är att motionera och äta hälsosamt. Ju mer man använder sina muskler desto fastare blir vävnaden i huden och desto mer fett förbränns. Man behöver inte hitta tid för att gå på gymmet, att använda trappor i stället för hiss, hoppa av några busstationer tidigare och gå eller ta en halvtimmes promenad med hunden kan vara minst lika effektivt.

Måttlig och tät motion minskar celluliter bättre än ett hårt träningspass då och då. I samband med att man bränner fett är det också viktigt att se över sin kost och ämnesomsättning. För mycket fett, salt och socker kan bidra till apelsinhud.

En sund kost som är rik på frukt och grönt förser kroppen med viktiga näringsämnen och förbättrar ämnesomsättningen. Det är också viktigt att dricka tillräckligt med vatten för att hjälpa till med slaggutrensningen. Även massage, torrborstning och peeling är bra för att hålla igång cirkulationen.

Rökning däremot är en bov som gör huden mindre elastisk och spänstig och får groparna att bli större. För att uppnå bra resultat gäller det att bekämpa celluliterna från så många håll som möjligt. microdermabrasion

Till startsidan >>>