Navigering

Professionell NLP & Coaching - Tankar om något större genombrott


Genombrottet du letat efter?
Du är här för att du vill något mer.
Du vill få genombrottet du inte lyckats få på egen hand.
Du vill utvecklas, lära dig nytt och transformeras till den person som du skulle varit om inte dina inre sabotörerna höll dig tillbaka.
Vad skulle vara möjligt för dig om du vågade mer?
Om du inte brydde dig så mycket om vad du tror andra tycker?
Eller om du slutade identifiera dig med vad du presterar?
Innan du tar beslut om du ska anlita mig som mental coach har ni ett 30 minuters samtal tillsammans som är helt gratis och förutsättningslöst.
Under samtalet får du berätta vad dina mål med coachingen är samtidigt som jag berättar mer om processen, hur många samtal som ni kanske ska börja med all annan information som du behöver innan du sätter igång. Att boka din tid ringer du 0700160619 nu!
Innehållet grundar sig på professionella kärnkompetenser NLP & International Coach Federation (ICF)

Etik och professionalitet
Coachingöverenskommelsen
Skapa förtroende och närhet
Coachingnärvaro
Aktivt lyssnande
Kraftfulla frågor
Direkt kommunikation
Skapa medvetenhet
Utforma handlingar
Planera och sätta mål
Framsteg och ansvarstagande

Affärskonsulting, entreprenörskap, försäljning och coaching? Har du funderingar runt coaching ring på 0700160619?


Coachings pris privatpersoner 900 kr/timme
Affärskonsulting pris 2500 kr/timme. Startpris 500 kr som betalas till bankgiro: 5094-2879 innan påbörjad samtal.
Du kan even ringa (om du inte har betalt konsultationsavgift) på: 0939-3553 (pris 15 kr/min).
Välkommen! Sonja G

Självhjälp - Bättre sätt att nå sina mål:
- Bestäm dig för ditt riktiga mål
- Skriv ner det
- Enkel plan att nå dina mål – skriv det
- Sätt igång

*****För att citera en av mina favoriter, Albert Einstein:
”Fantasi är viktigare än kunskap. För kunskap är begränsad till det vi känner till och förstår just nu, medan fantasin omfattar hela världen och allt som någonsin kommer att kännas till och förstås.”*****

”Sanningen är att det är aldrig det som händer oss som är av betydelse så mycket som vad vi gör med det som händer oss. De som sårat oss i det förflutna har ingen makt att avgöra om du lever ett liv av kärlek och tillfredsställelse eller inte. Du är den enda som har den makten.”
- Katherine Woodward Thomas, författare, psykoterapeut och talare

Om man fokuserar på brist i sitt liv här och nu, attraherar man mer brist in i sitt liv. ”Energy flows where attention goes” – energi flödar dit ens uppmärksamhet riktas. Ibland händer det dock att man glömmer bort sig, att bristen på vad-det-nu-kan-vara gör sig så tydlig, saknaden blir så överväldigande att man inte kan låta bli att notera det. Och kanske göra som jag gjorde; mer eller mindre drunkna i det känslomässigt. Tills man – förhoppningsvis – tar sig ur det.

En annan sak att undvika som är besläktad med ”brist i nutid” är att tänka sig att inte längre ha brist ”någon gång i framtiden”. Vilket bara gör att detta något fortsätter att befinna sig i framtiden – och framtiden kommer egentligen aldrig, eftersom när man väl når fram till framtiden så har det blivit nutid!

Så, saknar du något i dag i ditt liv? Ta fem minuter varje dag, sätt dig till rätta och se till att du inte störs – och fokusera på känslan av att ha det du saknar HÄR OCH NU. Fyll dig själv med känslan av tacksamhet och glädje över att du har det du önskar just nu. Känns det svårt att dra fram dessa känslor, svårt att veta hur de känns?
Låtsas.
Fake it till you make it!
Det finns så mycket kraft i fantasin, mer än vad vi tror. Fantasin är en av dörröppningarna till kontakt med energier. Fantasi är viktigare än kunskap!!!


Till startsidan >>>