RF (radiofrekvens) - radiovågs nya revolutionerande behandlingar

Har du ont i kroppen eller tycker du att din hud är slapp?

RF teknologi har klinisk dokumenterad effekt för:

smärtbehandlingar, sportmedicin (Juventus Fotboll Club använder för sina spelare), uppstramning och lyftning av huden, reducering av rynkor och fett, cellulitbehandlingar, förnyelse av ansiktets och kroppens konturer samt föryngring av hudcellerna. RF-metoden används även för akne, akneärr, håravfall, ärrbehandlingar, ytliga blod kärl, samt före och efter operationer och cancerbehandlingar. Behandling är en icke kirurgisk behandling som har en starkt läkande och smärtstillande verkan, samt resulterar i en stramare hud, föryngrande konturer av ansiktet eller kroppen och mer kollagen.

Den ger GARANTERAT en naturlig möjlighet att återställa oönskade effekter i huden eller smärta.

Hur känns behandlingen?

RF behandlingen har en stark läkande och smärtstillande verkan.

Hur känns huden efter behandlingen?

Omedelbart efter en RF behandling kommer huden kännas stramare, jämnare och mer ungdomlig. Under de följande 1-3 månaderna märker man en ytterligare uppstramning. Hur länge håller resultatet? Behandlingen med RF för lyftning av huden ger en omedelbar uppstramning av kollagenfibrerna samt förbättrat resultat över tiden.

Hur många behandlingar med RF behövs?

Behandlingar med RF kräver oftast 3 eller fler behandlingar, men en enda RF behandling ger synbara resultat hos de flesta patienter.

Hur lång tid tar en behandling?

En RF behandling kan ta från 10 minuter till en timme beroende på storleken av det området som skall behandlas. Förberedelse av huden, före själva behandlingen kan ta ytterligare tid.

Pris från 450 kr

Akne och akneärr - en vecka efter en behandling - före och efter bild.


Till startsidan >>>