Navigering

Kemisk Peeling

När du vill få ut mer av din hud...

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika behandlingar. Gemensamt för dem alla är att aktiva ämnen av olika slag läggs på huden för att föryngra och förbättra den. Kemisk peeling löser aktivt upp det yttersta lagret av huden, äldre och skadade hudceller avlägsnas tillsammans med smuts och avfallsprodukter. Behandlingen stimulerar huden till nybildning och ger synbart resultat vid hudproblem. De senaste åren har utvecklingen gått mycket framåt inom kemisk peeling, och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Kemisk peeling finns i en mängd varianter som passar för olika hudproblem. Val av kemisk peeling anpassas individuellt beroende på hudtyp, problem och ditt önskemål om resultat. Kan användas i ansiktet och på kroppen. Du behöver inte fundera på vilken kemisk peeling som passar dig, utan vi gör en konsultation där vi kommer fram till den optimala för din hud.

Resultat Exo Peel
kemisk peelingVåra Peelingar Phytic Peel är en lättare peeling som innehåller fruktsyror. Den verkar djuprenande, föryngrande, motverkar acne, tar bort små hårfina rynkor och minskar porer samt ger huden spänst och lyster. För alla åldrar, ett sätt att motverka den påfrestning vår hud får av inomhusliv och luftföroreningar. Djuprenande för att förebygga och minska acne och få huden jämnare. När man vill ha lite mer än en vanlig ansiktsbehandling eller aha-syrabehandling

Easy TCA peel är är en stark TCA-syrapeel med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acneärr. Peelen används oftast i serie om 4 peeler när man vill ha en påtaglig föryngring av huden. Mycket lämplig kemisk peeling för hals och dekolletage. TCA är en peel för åldrad eller solskadad hud där smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter tas bort och man stimulerar kollagenbildning på djupet. Motverkar ålderstecken i huden som små rynkor, matt och ojämn yta, minskad elasticitet.. Efter behandling får man en kraftig hudrodnad i 3 dagar och därefter en uttalad fjällning i 3-4 dagar. Man bör undvika solning i 5 veckor efteråt. Stark peel för kraftigt åldrad och solskadad hud och för hud med acneärr.

TCA deep peel är en stark TCA-syrapeel med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acneärr. Efter behandling får man en kraftig hudrodnad i 3 dagar och därefter en uttalad fjällning i 3-4 dagar. Man bör undvika solning i 5 veckor efteråt. Stark peel för kraftigt åldrad och solskadad hud och för hud med acneärr. TCA deep peel jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men med en mycket kortare konvalescens.

Touch peel är en stark TCA-syrapeel bara på djupa pigment/åldersfläckar. Avlägsnar djupa pigment/åldersfläckar. Läkningsprocessen kan ta från några dagar till några veckor beroende på hur djupa fläckar är. Kan kombineras med Easy TCA peel

Vi börjar vanligen med en konsultation där vi diskuterar vilken typ av kemisk peeling som lämpar sig bäst för just dig, och även vilken typ av krämbehandling man skulle kunna kombinera med. Kontakta oss för att få veta mer och boka tid för konsultation eller behandling. En kemisk peeling kan med fördel kombineras med andra behandlingar såsom Restylane, Juvederm och Botox.

Exo Peel diskuteras separat. Konsultation kostar 250 kr som dras av vid behandlingen. Varaktighet 10 år.


Till startsidan >>>