Navigering

Lipolys

Lipolys - alternativ till kirurgisk fettsugning

Produkten Liposin behandlas med mesotherapy maskin eller mikro injektioner på flera områden på kroppen som exempelvis: Magen, höfterna, stjärt, låren,överarmar, dubbelhaka, "hamsterkinder" och påsar under ögonen. Lipolys har en unik sammansättning av en naturliga substanser som är rika på vegetabiliska ämnen som soyaextrakt. Dessa ämnen löser upp fettcellernas membran. Fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut från kroppen. Fettcellerna dör och effekten av behandlingen är långvarig.

Lipolys före och efter
Lipolys före och efter Lipolys renar kroppen, förbättrar mikrocirkulation samt har en vitaliserande effekt på organismen. En minskning av kolesterolvärdet samt en förbättring av minnesfunktionen uppstår. Det är mycket forskning som står bakom denna metod. Denna metod är mycket populär inom EU-området och USA . Inga kända biverkningar har konstaterats. Vi behandlar ej patienter med diabetes, seriösa microcirkulationsproblem, gravida , ammande kvinnor och allmänna stora hälsoproblem.

Lipolys och Super Slim före och efter
Lipolys och Super Slim före och efterResultatet med denna produkt / tre behandling inom tre-fyra månader / är en reduktion av "fettmassan" upp till 15,5 cm i midjemåttet och upp till 5,5 cm på vardera höftområde. En viss effekt uppnås ofta redan efter första behandlingen. Vi har dock konstaterat efter flera års erfarenhet av denna produkt att efter tre behandlingar blir resultatet optimalt. Detta beror bl.a. på Din ämnesomsättning.

Det kan förekomma blåmärken efter behandlingarna som oftast försvinner efter någon vecka. Behandlingen är så gott som smärtfri. Enl. vår uppfattning är lipolys ett mycket intressant alternativ till traditionell fettsugning via plastikkirurgi, både vad gäller obehaget, riskerna och icke minst kostnaden. Behandlingstiden vid varje tillfälle ca. en timme. Vid första besöket ca. en och en halv timme inkl. konsultation. Före behandling bör Ta på Dig lösa kläder om Du skall behandla magen eller kroppen. Du kan gå till jobbet direkt efter utförd behandling.


Lipolys är dock ingen ersättning för, diet, bantning eller träning, även om den kan ta bort ”envist” fett som inte försvinner vid viktnedgång eller träning. Ibland är det ju så att fett samlas på "fel" ställe. Fettet kommer inte tillbaka om du håller vikten. Är det så att du går upp i vikt igen kan det nya fettet lägga sig på samma ställe, eller att du blir större på något annat ställe. Du måste vara realistisk i dina förväntningar angående din behandling. Diskutera noga med oss vad som är lämpligt för dig.


Tips:


Till startsidan >>>