Navigering

Microdermabrasion - medicinsk hudvård är behandlingar som förbättrar och förändrar struktur och utseende på huden utan att göra ett kirurgiskt ingrepp.

Fakta om microdermabrasion
Microdermabrasion är en form av hudslipning. Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar samt solskadad och åldrad hud. Microdermabrasion- så fungerar det Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden.
Så går en behandling till
Ansiktet rengörs och hudslipningmomentet inleds. Behandlingen är i stort sett smärtfri, lite obehag kan upplevas. En behandling tar ca 15-30 minuter. Behandlingen rekommenderas som kur om 3-5 gånger. Prata med hudterapeuten om vilken intensitet samt antal behandlingar som passar dig.
Biverkningar
Övergående biverkningar kan vara rodnad och torr hud. Huden kan börja fjälla lätt, i vilken omfattning beror på hur intensiv behandlingen varit. Vid mycket intensiv behandling som vid ärrbehandling kan huden vätska som övergår till skorpbildning. Huden ska då hållas torr och skorpan intakt tills den faller av självmant.
Så mycket kostar det
En hudslipning kostar mellan 600-900 kr per gång.
Tänk på!
Innan behandling ska man undvika starkt solljus ca 3 veckor före och 3 veckor efter en behandling. Detta för att huden blir väldigt skör av solen. Efter behandling är det mycket viktigt att kräm med hög solskyddsfaktor (spf 15-30) används i minst 4-6 veckor.

microdermabrasionProfessionell utrustning

KÖP - Microcrystal Dermabrashion - Diamond Peeling maskin

Utseendet betyder mycket för dig och hur du mår!Till startsidan >>>