Navigering

Epila Laser Diode Hair Remover-hårborttagning för hemmabruk

NYHET! Samma metod och effekt som används vid professionella kliniker!


Samma metod och effekt som används vid professionella kliniker!
Du har just hittat en hårborttagningsmetod med laser för hemmabruk som verkligen fungerar. Du behöver aldrig mer oroa dig över att ha ett allvarligt problem med oönskad hårväxt igen !
basta laser permanent harborttagning hemma
Epila hårborttagning med laser är ett medicinskt instrument, vars tillverkning är grundad på vetenskaplig forskning och den senaste teknologin med 808nanometers våglängd som används i hela världen för hårborttagning och har visat sig vara i genomsnitt 80 % effektiv för permanent hårborttagning, av världens ledande forskningsinstitut och universitet.

Hårborttagning med laser för hemmabruk (bärbar) - ett säkert, enkelt svar för permanent borttagning av oönskat hår.
Hur fungerar Epila hårborttagning med laser?
Epila laser har en hårborttagningseffekt där den släpper en ljusvåglängd till roten av håret genom huden: 808nanometers våglängd tränger djupt in i huden (roten av håret), skonsamt och utan några som helst farliga biverkningar. Denna våglängd uppnår tillräckligt hög värme vilket gör att proteinet som bygger hårsäcken förstörs. På så sätt förstörs roten av håret och reduceras permanent.

Köp nu

Fördelar:
* En betydligt snabbare och enklare väg till hårborttagning än andra befintliga metoder
* Nästan smärtfri och mindre tidskrävande jämfört med andra behandlingar
* Behandlar flera hår i taget
* Mindre antal gånger för behandling
* En tillförlitlig behandling
* Permanent hårborttagning och hårreduceringseffekt
* Du kan känna den mjuka huden som beror på porernas sammandragning efter behandlingen.
* Om du har färgat håret, vänta tills håret har fått tillbaka sin normala färg, eftersom laserns utmärkta effekt endast fungerar på de mörka pigmenten i håret.
Läs mer om professionell hårborttagning här.

Epila hårborttagning med laser:
- har ergonomisk design
- ger mer kompakt och effektiv hårborttagning
- är bärbar (model no: SI-808), CE certifierad.
Denna metod tillämpas i professionella laserkliniker. Det är den bästa metod som man kan åstadkomma med dagens laserteknik.

Kundens kommentar:
Nu har jag fått min maskin och testat den. Har en fråga: det står att man inte får använda den på bröstvårtor?
Svar: Nej, använd inte på bröstvårtor får att du kan bränna dig. På själva bröstvårtegården växer inget hår och det området bör därmed inte behandlas. Använd den runt bröstvårtorna istället.
Kund: Vilken bra maskin ni har!
Tack, tack det vet vi.

basta laser permanent harborttagning hemma

Läs mer om professionell hårborttagning här.

Hur går behandlingen till?
Det är bäst om du rakar området på huden som ska behandlas till 1-2mm. Ner du trycker start knappen, leds pulsen in i hårsäcken som tas upp av hårets pigment, omvandlas till värmeenergi och eliminerar hår som är i aktiv växtfas. Du kan använda på huden kylningsgele men det är inte ett krav.

Hur många behandlingar behövs?
Behandlingarna når som nämnt innan, endast hår som är under aktiv växtfas. Därför bör man räkna med fyra till åtta behandlingar till man har nått alla hårsäckar. Några andra faktorer som kan påverka antal behandlingar är hudtyp, antal hårsäckar, hårets struktur och område på kroppen. Då detta är individuellt kan behandlingstiden variera mellan olika personer.

Hur effektiv är behandlingen?
Laser metoden har ca 20 års erfarenhet av hårborttagning och det har visat sig att resultatet är permanent eller varaktigt i flera år. Det finns flera faktorer som gör att kroppen kan bygga upp nya hår på de områden som tidigare behandlats. Det kan vara hormonella förändringar i kroppen eller medicinering samt även att hår som har varit vilande i flera år kan aktiveras. Dessa nya hår är alltså inte tidigare behandlade varför det kan vara aktuellt med efterbehandling.

Vad bör man tänka på före och efter behandlingen?
Vid behandling av hårväxt bör man inte vaxa, plocka eller använda kemikalier för att avlägsna håret ca. tre-fyra veckor före behandlingen. Det går dock bra att raka håret före behandlingen. Man får inte sola eller använda brun utan sol- produkter ca tre-fyra veckor före behandlingen. Solskyddsfaktor över 30 bör användas flera gånger om dagen om man vistas mycket i solen.


Till startsidan >>>