Navigering

Super FeiYan Slimming Diet Tea

Detta superpopulära te är återigen i lager

basta viktminskningste
En av de vackraste kvinnorna i Kinesisk historia, Fei Yan Zhao, är vem teet är döpt efter. Hon var en legendarisk skönhet och det sades att hennes figur var den vackraste i Kina. FeiYan Te är ett traditionellt kinesiskt örtte som är utomordentligt effektivt vid viktnedgång. På kinesiska är FeiYan egentligen två ord, Fei och Yan. Denna formel är välbalanserad för att ge goda viktminskningsresultat utan att orsaka diarre, även om teet också hjälper vid tarmsköljning och tarmrörelser. FeiYan te består av en unik blandning av gröna teer, som tjänar till kroppens avgiftning.
basta viktminskningsteTeet har vunnit ett flertal internationella priser och är vida använt i hela världen.
Det är det redan mest populära viktminskningsteet i flera länder i Europa. FeiYan te ökar snabbt i popularitet i Sverige också som ett extremt effektivt viktminskningste.

Ingredienser: Grönt te; Lotusblad; Cassiafrön, Vegetabiliska svampar.

Användning: Ta 1 tepåse varje gång och drick som en vanlig kopp te. Låt FeiYan tepåse stå i hett vatten i 5-10 minuter och njut! Obs: mjölken ska ej användas med teet. En gång på morgonen, för att sedan kunna öka antalet koppar till två senare på dagen om så önskas. Ungefärlig förväntad viktminskning är upp till 7 kg den första månaden, det är däremot bättre att ta det lugnt och stadigt med tedrickandet för att uppnå en jämn och beständig målvikt. Fortsätt med teet i minst 3 månader. Paketet: 3g x 40 påsar. Netto vikt: 120g

VARNING:
· FÅR EJ ANVÄNDAS av gravida, barn och personer äldre än 65!
· Ej rekommenderat vid allvarlig lever-, njursjukdom och diabetes.
· Personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller som har haft stroke.

Fråga: Har denna produkt några bieffekter?
Svar: Bieffekter är högst ovanliga men undvik användning om du har högt blodtryck. Bör inte användas om du är gravid eller ammar. Produkten är fullständigt naturlig och ett bra örttillskott i en viktminsknings diet.

Fråga: Hur lång tid bör det ta för mig att uppnå de resultat jag vill ha?
Svar: Även om resultat varierar beroende på person så kommer här en tabell på vad som bör förväntas.
Dag 1- Du bör känna resultat , första gången du tar den och även en ökning i din energinivå. Första veckan- Under denna period bör du se resultat allteftersom kilona smälter bort. Andra veckan och senare- Desto längre du tar desto bättre resultat kommer du få se, och få den kropp du alltid drömt om.

Fråga: Hur mycket vikt kan jag förvänta mig att då ned med produkten?
Svar: Det beror helt och hållet på dig. När produkten tas tillsammans med bra träning och balanserade matvanor, kan du uppnå spektakulära resultat inom en väldigt kort tidsram.

basta viktminskningsteTill startsidan >>>