Navigering

Pueraria Mirifica bröstförstoringskapslar - PERFEKTA valet


Beställ Pueraria Mirifica NU!

Denna metod naturlig bröstförstoring har blivit mycket uppskattad på senare tid, eftersom den inte kräver någon form av kirurgiskt ingrepp. Naturlig bröstförstoring har förekommit i Asien sedan urminnes tider. Genom att använda naturpreparat har kvinnorna kunnat få en naturlig bröstförstoring. Om dina bröst blivit slappa efter graviditeten eller om utvecklingen var liten under puberteten, då är Pueraria Mirifica bröstförstoringskapslar, det PERFEKTA valet för att få större och fastare bröst! Pueraria Mirifica effekt Kvinnor över 18 år som vuxit klart och som inte är gravida eller ammar kan använda kapslar för att öka bröststorleken. Bröstförstoring verkar i huvudsak med hjälp av roten Pueraria Mirifica och naturliga fytoöstrogener som ökar bröstens omfång genom att stimulera de receptorer för östrogen och progesteron som finns i kvinnans bröstvävnad. Då receptorerna stimuleras ökar den lokala vävnaden runtomkring i omfång och även brösten i sin helhet blir fylligare och större. Dessa receptorer är som mest aktiva i puberteten för att sedan avta med åldern. De är i högre ålder fortfarande aktiva men inte i lika stor utsträckning och kan därmed behövas aktiveras igen för att bildningen av ny bröstvävnad ska ske.
Effekter:
•Fylligare byst, vackrare hy och mer lyster åt ditt hår. Allt i samma produkt, helt naturligt!
•Förbättra ditt sexliv och njut av din partner!
•Bust up har fungerat på 90 - 95% av alla kvinnor som provat.
•Bröstförstoringskapslarna innehåller Pueraria Mirifica.
Normal förbrukning för att få större bröst är 4-6 månader. Mellan 2,5-3 månader ökar bröst en storlek. En burk med 60 bröstförstoringskapslar räcker för 2 veckors användning. Ta två kapslar på morgonen och två på kvällen. OBS:Använder du p-piller, ta 3 kapslar dagligen istället för 4 som är maxdos. Används inte vid graviditet, amning och under menstruationsperioden eftersom äggstockarna då bildar östrogen.

Biverkningar: Ingen betydande biverkning eller uppenbar toxicitet är rapporterad. Örten är mycket säker, eftersom den har flera decenniers historia av konsumtion. Biverkningar som kan förekomma i mer eller mindre grad är: stickningar och ömma bröst.
Innehåller 60 kapslar. Användning: 2 kapslar på morgonen och 2 på kvällen. Använd ej de dagarna när du har menstruation.
Rekommenderas mellan 16 - 65 år.
Varning och försiktighetsåtgärder:
· Rekommenderas inte för gravida, barn och personer äldre än 65 i brist på data!
· Ej rekommenderat vid allvarlig lever-, njursjukdom och diabetes.
· Personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller som har haft stroke BÖR IAKTTA FÖRSIKTIGHET VID ANVÄNDNING.
Rekommenderas inte till barn under 12 år.
Förvaring: Torrt och oåtkomligt för barn.

Beställ Pueraria Mirifica NU!

Innehåller: pueraria mirifica är miroestrol, deoxymirestrol, daidzein, genitein, genistin och coumestrol.
Skall ej användas under menstruation då äggstockarna producerar eget östrogen. Man bör heller inte använda kapslarna under graviditet och amning.
Hur använder jag produkter?
Kapslar: ta 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på kvällen med ett glas vatten.
Kräm: massera in krämen i brösten tills den har torkat in. Använd 2ggr dagligen.
Serum: massera in serumet i brösten tills den har torkat in. Använd 2ggr dagligen.
Viktigt att tänka på att gör ett uppehåll i behandlingen av produkten under menstruation. Efter att menstruation har upphört kan du fortsätta användning enligt ovan.
Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar.
Vanligaste frågorna:
Går man upp i vikt av Pueraria Mirifica?
Nej, du går inte upp i vikt av att använda Pueraria Mirifica.
Vad händer när jag slutar med behandlingen?
När det önskade resultatet är uppnåt krävs det endast underhållningskurer . Detta för att bibehålla det resultatet man erhållit under behandlingen. Vanligvis räcker det med behandling ett par gånger i veckan för att underhålla och bibehålla resultatet man uppnåt. Detta är dock individuellt.
Hur stora kan mina bröst bli?
Vissa har upplevt en ökning med hela 80%! Från A-kupa vid behandlingens början till C-kupa vid behandlingens slut. Resultatet är dock individuellt från person till person. Alla våra användare upplever SYNLIGT förbättring.
Vem kan använda Pueraria mirifica?
Alla kvinnor som fyllt 18 år kan använda Pueraria Mirifica produkter. Våra produkter riktar sig till dig som vill ha större och fastare bröst. Pueraria mirifica fungerar för 90-95% av dom som har utfört behandlingen.
När ska jag inte använda Pueraria Mirifica?
Använd inte våra produkter under graviditet eller under amning. Gör ett uppehåll med behandling under menstruation och påbörja behandlingen igen när menstruationen är över. Vi rekommenderar inte kvinnor under 18 år att använda våra produkter, detta för att en del kvinnors bröst utvecklas fram till denna ålder.
Hur är det möjligt?
Dom naturliga Fytoöstrogenerna som Pueraria Mirifica innehåller hjälper kroppen att producera ny bröstvävnad, helt naturligt. Detta genom att stimulera de receceptorer för östrogen och progesteron som finns i kvinnans bröstvävnad. Du kommer uppleva detta som om du vore gravid eller i puberteten . Pueraria Mirifica är örtextrakt som har de högsta växtöstrogeniska egenskaperna bland kända örter och därför har den bästa effekten vid bröstförstoring. Bröstförstoringskapslarna innehåller 40% (ca. 120 mg) ren Pueraria Mirifica. Curcuma comosa - verkar antioxiderande och inflammationshämmande. Phyllanthus emblica - antioxidant rik på C-vitamin. Terminalia chebula - förbättrar den mentala skärpan och minnet. Terminalia belerica - föryngrande effekt, extra bra för ditt hår. Angelica sinensis - motverkar värmesvallningar, menstruations- och urinvägsproblem.

Pueraria Mirifica bröstförstoringskapslar användning:

Två kapslar på morgonen och två kapslar på kvällen. Effekten ökar vid samtidigt intag av kalcium till exampel mjölk. Efter ca två veckor känner man att något händer och att brösten börjar ömma något. Efter ca två-tre månader ser man en storlekökning. Vanlig användning ca 4 - 6 månader. Används inte vid graviditet, amning och vid menstruation då äggstockarna bildar östrogen under menstruationen.

Pueraria Mirifica har fungerat på 90 - 95% av alla kvinnor som provat!

Beställ Pueraria Mirifica NU!


Till startsidan >>>