Navigering

Stylage är tredje generationens och det modernaste fillerpreparatet

Stylage är tredje generationens hudfiller och består av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder vätska i huden. Fillers används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar och kinder. Stylage är en icke-permanent filler av hyaluronsyra från det franska Laboratires Vivacy. Hyaluronsyran i Stylage är icke-animalisk och tillverkad i kontrollerad steril miljö.
Stylage är det modernaste fillerpreparatet på marknaden och innehåller den naturliga antioxidanten Mannitol, som fördröjer preparatets nedbrytning i huden samt ger mindre svullnad efter behandlingen. Stylage finns i fler olika koncentrationer, S, M, L, XL samt Lips och används för att fylla ut finare linjer, djupare veck samt öka volym i läppar och kinder. Stylage finns även som Hydro och Hydro Max och används då för att vitalisera och återfukta alla typer av hud, som ansikte, dekolletage och händer.
stylage Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.
Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage® är den enda fillern som innehåller en naturlig antioxidant (Mannitol) vilket bidrar till ett hållbart resultat som fördröjer preparatets nedbrytning i huden samt ger mindre svullnad efter behandlingen.
Information om behandlingen
Behandlingen med filler tar ca 30 minuter, i tiden är även konsultation inräknat. Behandlingen kan vara lite smärtsam men vi erbjuder alltid lokalbedövning vid injektionsbehandlingar. Efter behandlingen kan en rodnad eller lokal svullnad framträda. I sällsynta fall kan man få ett blåmärke som finns kvar under ett par dagar.
Då Hyaluronsyra är en kroppsegen substans bryts den långsamt ned varvid behandlingen kan behöva underhållas och göras om. Vanligen återkommer kunderna 2-4ggr/år. Durationen brukar dock öka med användandet och dessutom fylls oftast en mindre mängd på efter de första två behandlingarna.

Att tänka på inför en behandling
Om du står på blodförtunnande läkemedel, t.ex. Waran, salicylsyra-preparat skall du alltid kontrollera med din behandlande läkare, om hur långt i förväg som du behöver pausa med läkemedlet inför en filler-behandling.
En vecka före behandling:
Undvik ASA-preparat ( t.ex. Treo), NSAID-preparat ( t.ex. Ipren, Ibuprofen) och Omega-3 kapslar.
Undvik alkohol dagen före och samma dag som behandling.
Undvik att träna samma dag som behandling.
Du skall ej vara gravid eller amma.
Du skall vara 18 år eller äldre.
Tvätta av ansiktet väl med ansiktsrengöring för att avlägsna makeup.

För bästa resultat, tänk på följande efter behandling:
Du skall ej beröra eller massera behandlingsområdet efter injektionen.
Du skall ej solbada kommande veckor efter behandlingen.
När du väl solar tänk på att använda högt solskydd, minst faktor 30.
Undvik bastubad och hård träning de första dygnen.
Undvik att använda makeup och hudcreme första dygnet.
Undvik alkohol det första dygnet.
Du bör ej behandlas med massage, lymfdränage, koldioxid eller erbiumlaser,radiovågor eller med annan apparat som hettar upp eller masserar det behandlade området eftersom detta påverkar och snabbar på nedbrytningen av Stylage.
Om du har frågor om din behandling eller att du upplever att det hettar eller smärtar i behandlingsområdet, så kontakta mig. Om du får mer akut problem av behandlingen och du ej får tag på mig, kontakta din vårdcentral alternativ sök akutvård på sjukhus.
Behandlingar/priser:
Läppvolym
Pris: 3 300 kr med Stylage Special lips 1 ml = 1 spruta
5 300 kr med Stylage Special lips 2 ml = 2 spruta

Pris: 3 500 kr med Stylage M 1 ml = 1 spruta
5 300 kr med Stylage M 2 ml = 2 spruta

Pris: 3 500 kr med Stylage L 1 ml = 1 spruta
5 300 kr med Stylage L 2 ml = 2 spruta

stylage förre och efter Om du önskar kombinera olika behandlingsområden vid samma behandlingstillfälle t.ex. behandling av rynkor i pannan och behandling av fåror näsan/mungiporna, kontakta mig för prisförslag.
OBS! Debitering sker om återbud ej lämnas inom 48 timmar före beställd tid.


Till startsidan >>>