Navigering

Succe Titan - magnetarmband

Supersnyggt, attraktivt i en tilltalande design ihopsatt magnetarmband i titanium med polerad 24 k guldplätering ...

har visat sig kunna hjälpa mot en rad olika åkommor som tex. artros, fibromyalgi, tennisarm, olika typer av rygg- och ledproblem, värk i axlar och huvudvärk m.m.
Magnetarmband har blivit väldigt populära runt om i världen på senare år och människor över hela världen kan vittna om de positiva effekterna av magnetarmbanden.
Många vittnar om ett bättre liv.
Det finns mycket kvar för forskningen att undersöka när det gäller magnetterapins effekter, men att många människor upplever en förbättrad livskvalité är helt klart.

Kontakt:
Tel 0700-160619
Skin Renew Center / Super Center AB
Regementsgatan 78
Kod 1415E
21751 Malmö
Eller köp
online här

Magneter:
* Stimulerar kroppens naturliga förmåga till självläkning
* Ökar blodcirkulationen
* Ökar nivån av syre i blodet
* Reglerar ämnesomsättningen
* Tar bort farliga avfallsämnen och toxiner
* Lindrar led- och muskelsmärtor
* Lindrar fysisk stress, stelhet, kramper och obehag.
* Kontrollerar svullnader
* Reducerar ödem i kroppen
* Reducerar trötthet och utmattning
* Förbättrar sömnen
* Bromsar åldringsprocessen

Magnetarmband i titan

passar för såväl fest som vardag samt sport - tex. golf, tennis, ridning mm. Flera golfare som t ex Miguel Angel Jimenez, Justin Leonard, Christian Cevaer och vår Peter Hanson använder magnetarmband.
Slitstarkt & mycket kvalitativt magnetarmband och magneternas effekt påverkas inte av slitage som tex. tvätt.
Magnetarmbandet är 1,1 cm brett och längden är 22 cm. De permanenta läkemagneterna i magnetarmbandet har en Gauss styrka, 2 000 Gauss/magnet. Detta armband har 18 magneter.
Det betraktas som ett hälsosamt, lyxigt armband för varje tillfälle.
Magnetterapi anses idag vara ett bra komplement till den traditionella läkarvården eftersom den stimulerar blodcirkulation. Flera vetenskapliga studier visar att magnetarmband faktiskt fungerar!
Tro eller inte men detta är rent MIRAKEL magnetarmbant dessutom väldigt snyggt.
Magnetarmbandet har inga sidoeffekter.

Några frågor och svar...

Hur länge kan/ska jag använda agnetarmbandet?
Det rekommenderas att alltid använda armbandet - dygnet runt. Kunder berättar att de känner bästa resultat om de alltid bär armbandet.
Slits magnetarmbanden av vatten?
Nej, du kan alltid bära ditt magnetarmband. Slitstarkt & mycket kvalitativt magnetarmband. Magneternas effekt påverkas inte av slitage, som tex. tvätt, duschen mm
När börjar armbandet ge effekt?
Det är individuella förutsättningar. Alla människor är olika individer. Många kunder har berättat att de känner en positiv verkan efter 1-2 veckor.
Spelar det någon roll på vilken handled jag använder armbandet?
Det spelar ingen roll på vilken handled armbandet används.
Kan jag ha ett armband på båda mina handleder?
Ja, det är helt individuellt.
Hur länge kan jag använda magnetarmband?
Magnetarmbanden har inte någon begränsad livslängd utan kan användas så länge man önskar.
Vilken storlek skall jag välja?
Mät omkretsen på din handled. Det rekommenderas att välja storleken större än vad din handled mäter. Det ska kännas bekvämt!
VIKTIGT ATT NOTERA: Det finns inga vetenskapliga studier som visar att flera magneter ger bättre effekt.

KÖP Succe titan-magnetarmband härMer om Titan - Ti

Titan är i ren form en blänkande, vit metall. Den är lätt, stark och har utmärkt korrosionsresistens. Metallen motstår utspädd svavelsyra och saltsyra, de flesta organiska syrorna, klorgas och klorföreningar. Titan är lika starkt som stål men 45% lättare. Övergångstemperaturen 880°C.

Användning

Titan anses fysiologiskt inert och används vid tandoperationer som benersättning. I rent tillstånd är titandioxid, TiO2, klar med extremt högt brytningsindex och med en optisk spridning som är större än diamantens. Det tillverkas och används som ädelsten men är relativt mjukt. Safirer och rubiner tindrar som stjärnor på grund av närvaron av titandioxid.
Namnet kommer från latinets Titans som i mytologin var jordens son.


Läkartidnigen:

Klinisk effekt eller placebo när magnetarmband uppges lindra smärta vid artros?

Ingemar Petersson,
Vetenskapliga studier visar att patienter av idag är medvetna och kunniga och mindre traditionella i sitt tänkande än vad vi i sjukvården är. Många personer med ledbesvär använder olika typer av komplementära eller alternativmedicinska metoder som komplement till den etablerade medicinska behandlingen. Om vinsterna överväger nackdelarna bedöms ofta behandlingen som värdefull oavsett vetenskaplig evidens. Magnetiska fält är idag ett viktigt redskap för den medicinska bilddiagnostiken och har i vissa lägen lanserats i terapeutiskt syfte. Att magnetiska fält från ett armband skulle kunna påverka symtom från knä- och höftleder vid radiografisk artros ter sig säkert för många av oss i västerländsk sjukvård som osannolikt. En engelsk forskargrupp tog fasta på ett antal patienters fasta övertygelse om magnetarmbandens symtomlindrande betydelse och genomförde en metodologiskt mycket välgjord prospektiv, placebokontrollerad, randomiserad prövning (tre parallella grupper med normalmagnetiskt, svagt magnetiskt respektive omagnetiskt armband). Studien inkluderar 194 patienter med röntgenverifierad artros i höft eller knä som följdes under 12 veckor med WOMAC (patientifyllt frågeformulär om artrosrelaterad smärta, stelhet och funktion). En signifikant större minskning av besvär noterades i gruppen med normalmagnetiskt armband jämfört med placebo även korrigerat för bristande blindning. Slutsatsen blev att smärta vid höft- eller knäartros minskar hos den som bär magnetarmband, men det är osäkert om detta beror på specifika effekter eller placeboeffekter. Man kan fundera över den kliniska relevansen, liksom över många andra aspekter. Det har hänt förr i medicinens historia att fynd som är svåra eller oförklarliga har varit början på ett nytt tänkande, men vi har ju också sett många mer charlatanbetonade metoder komma och försvinna. Framtiden får avgöra vad som gäller i detta fall. Harlow T, et al. Randomised controlled trial of magnetic bracelets for relieving pain in osteoarthritis of the hip and knee. BMJ. 2004;329:1450-4. "Metoden har använts i mer än tusen år, så det är inget nytt fenomen."

KÖP Succe titan-magnetarmband här


Till startsidan >>>