Navigering

Bort med grått hår - Mirakelmineral återupptäckt - Köp

Gör ditt gråa hår till en del av ditt förflutna!

Sanningen om grått hår:
2009 presenterade forskare en trolig sanning till att håret blir grått då hårcellerna producerar helt enkelt för mycket väteperoxid. På sätt och vis samma ämne vi bleker vårt hår med för att få till en blondare nyans, men det här är ingen kemisk farlig substans. Alla producerar väteperoxid i sina hårceller, men stress och ju äldre man blir desto svårare får cellerna det med att bryta ned väteperoxiden.
Vi vill stolt presentera en produkt som har utvecklats och producerats utifrån de nya rön som hittats angående gråa hår och de biologiska processer inblandade.
Europeiska forskare har upptäckt att det är en brist på det skyddande enzymet katalas som orsakar hårets missfärgning, detta har i sin tur inspirerat oss att skapa vår Bort Med Grått - formel, rik på katalas ditt hår behöver efter stress eller en viss ålder. Vi har också inkluderat andra beprövade ingredienser som stärker ditt åldrande hår och ger tillbaka dess lyster.

Bromsa den trista, gråa förvandling ditt hår kommer genomgå, Bort Med Grått formeln använder sig av riktiga vetenskapliga bevis och hjälper dig bekämpa gråa hår.
Vi introducerar en ny, effektiv helnaturlig formel som på ett vetenskapligt sätt motverkar effekten av åldrande och slitage på ditt hår. Du behöver inte längre använda kemikalier eller andra skadliga produkter som åldrar både hår och hud, utan att motverka problemet och som inte heller förbygger de orsaker som skapar gråa hår.
En formel som vetenskapligt och metodiskt motverkar gråa hår, med enbart naturliga ingredienser, inga skadliga kemikalier.
Vår Bort med Grått-formel återskapar innehållet enzymet katalas som kan hjälpa kroppen förhindra uppkomsten av gråa hår. Modern forskning har kommit fram till att det är den minskade nivån av denna enzym som kommer med stress och åldrande som är den främsta orsaken bakom gråa hår. Bristen på katalas gör att väteperoxid nivåerna i din kropp tillåts att byggas upp till så skadliga nivåer att de långsamt bleker och missfärgar ditt hår. Och för att katalas nivån nu är så låg så tillåts skadan från väteperoxiden nu fortgå trots att ökade nivåer av Katalas skulle kunna reparera skadan.
"Grått hår orsakas av en massiv uppbyggnad av väteperoxid på grund av det slitage som hårsäckarna utsätts för. Väteperoxiden blockerar därmed den naturliga produktionen av melanin, hårets naturliga pigment."
Resultat kan synas normalt redan efter några veckors användning.

Bort med grått hår - Mirakelmineral återupptäckt - Köp


Till startsidan >>>