Navigering

Revanesse®för snyggare och fylligare läppar eller skulptering av ansiktet med den exklusiva, kanadensiska märket

Erbjudandepris 1 ml ... 2 500 kr (ordinarie 3 800 kr). Bokningstelefon: 0700160619

Önskar du snyggare och fylligare läppar eller är du i behov att skulptera ditt ansikte?
Välj Revanesse® Kiss för supersnygga, fylligare läppar eller Redexis® för superfin skulptering av ansiktet och din perfektion.
Revanesse® är en den nyaste, exklusiva kanadensiska filler för behandling av läppförstoring, läppvolym eller ansiktsrynkor samt för justering av ansiktsvolym och skulptering av ansiktskonturer. Allt ifrån bekymmersrynkor, kråksparkar och olika typer av ärr, till läppar och skulptering av ansiktet. Revanesse® tillverkas av en icke-animalisk hyaluronsyra, mycket lik kroppens egen hyaluronsyra, som även kan hjälpa huden att återställa sin forna spänst och vitalitet.
Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre, är det en naturlig del i vårt liv, både för kvinna och man, att vilja förbättra, den image andra har av oss, eller den vi har om oss själva.
Många människor vill se bättre ut. Efter behandling kommer ofta ett bättre självförtroende av tillfredsställelse. Mår du bra själsligt så blir det dubbel effekt som avspeglar sig både på in- och utsidan.
Före och efter bild läppförstoring:

Vad är Hyaluronsyra?
Hyaluronsyra hör till det fåtal substanser som är identiska i alla levande organismer. Det är en polysackarid, ett naturligt socker, och finns i kroppens alla organ. Hyaluronsyran produceras av cellerna i människokroppen där den fyller många viktiga funktioner. Den underlättar celldelningsprocessen, gör huden elastisk och smörjer lederna. Hyaluronsyra har också förmåga att binda vatten i stora mängder(tex används för läppvolym eller rynkreducering). Den naturliga hyaluronsyrans egenskaper har länge eftertraktats inom medicinska och estetiska behandlingar. Men kroppens egen hyaluronsyra bryts ner snabbt och måste nyproduceras kontinuerligt. Med extern Hyaluronsyra injicering kompenserar man brist på egen Hyaluronsyra.
Revanesse®, icke-animaliska hyaluronsyra är identisk med den som finns naturligt i kroppen och tillverkaren av Revanesse®, i Kanada har en gedigen erfarenhet i tillverkning av hyaluronsyra som används i estetisk medicin. Hyaluronsyran i Revanesse® är modifierad enligt den unika s.m.a.r.t- metoden och bryts därför ner långsamt i kroppens normala metabolism.
Med hjälp av hyaluronsyra kan du på nytt återställa hudens brist av hyaluronsyra och därmed få ny vitalitet i ansiktet. Revanesse® injiceras i huden för att släta ut rynkor, ge ansiktet volym, öka läpparnas volym och återfukta och föryngra större hudområden. Rynkors behandlingseffekten håller i ca 6 – 12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent.
Fördelar med Revanesse®?
Revanesse® är extremt rena produkter och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar. Revanesse® är med andra ord en pålitlig produkt som tolereras väl av din hud och som är lätt för din behandlare att arbeta med.
Hur går behandlingen till?
Revanesse injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan.
En behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Revanesse® injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstid med konsultation och information om Revanesse® beräknas till ca 30-45 min.

Läppbehandling Revanesse®

Läppförstoring och förstärkning av läppkontur är de vanligaste behandlingsområden.
Användningsområden:
Nästan allt går att behandla.
Skulptering av ansiktet och konturering samt behandlingsområdena är utfyllnad och utslätning av rynkor från näsroten ner till mungipan, bekymmersveck mellan ögonbryn, rynkor runt munnen, "kråksparkar" vid ögonen, kindrynkor och konturveck. Olika typer av ärr, andra håligheter och hud defekter kan också behandlas. Du kan fylla ut pannveck, kråksparkar, bekymmersveck, rynkor runt munnen, munvinklar, rynkor från näsroten till mungipan, kindrynkor och forma haka, kinder och läppar med långvarig och naturlig effekt. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. En snygg och trygg skönhetseffekt.

Allmän uppfräschning av huden

Du kan behandla trött, torr, grå hy och linjeringar och förbättra hudens fuktighet, elasticitet, färg och linjeringar. Behandlingseffekten är föryngring omedelbart med ett mjukt naturligt resultat. Du ser resultatet i spegeln på en gång av skönhetslyftet. Torr grå hy vid överexponering av sol, rökning och efter barnafödande får omedelbar ny fuktighet och lyster. Ansikte, hals, decolltage och handryggar kan behandlas. En snygg o trygg skönhetseffekt som rekommenderas i serie för långvarig effekt.
Revanesse® förbättrar hudens fukt, elasticitet och spänst.
Vad innehåller Revanesse®?
Revanesse® är bioteknologiska produkter som består av det naturliga ämnet hyaluronsyra som är en naturlig komponent i huden.
Hur länge håller effekten?
Revanesse® behandlingen har en ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter.
Säkerhet

Inga bestående biverkningar har rapporterats. Sekundära effekter av injektionen Rodnad, svullnad och blånad, frekvens lägre 1 fall på 10 000.
De sekundära effekterna uppkom inom ett par dagar efter injektionen och försvann i 80% av fallen på några dagar och 100% av fallen på ett par veckor.
Inga andra sidoeffekter är rapporterade.

Erbjudandepris 1 ml ... 2 500 kr (ordinarie pris 3 800 kr). Bokningstelefon: 0700160619

Till startsidan >>>