Navigering

  Sculptra® för naturligt stimulans av hudens egen kollagenproduktion samt volym och elasticitet

Sculptra® är en ny injektionsbehandling som naturligt stimulerar hudens egen kollagenproduktion.
Sculptra® är en injicerbar behandling som ger volym och som stimulerar uppbyggnaden av kroppens naturliga kollagen för att släta ut linjer och rynkor. Sculptra® hjälper till att återställa volymen i ansiktet. Förbättringen är långvarig och ger ett naturligt resultat.

Sculptra® lämpar sig för korrigering av insjunken och slapp hud, djupa rynkor och veck runt näsan samt rynkor och linjer på kinder och haka.

Sculptra® är en nedbrytbar mjölksyra som injiceras djupt under huden och verkar gradvis för att ge det mest naturliga resultatet. De första synliga resultaten kommer efter ungefär 6-8 veckor. Normalt behövs sammanlagt 2-3 behandlingar beroende på ålder och hudtyp.

Den aktiva substansen i Sculptra® har använts i medicinska sammanhang i mer än 10 år och produkten är välbeprövad och väldokumenterad. Över 150 000 patienter har behandlats världen över. Sculptra® har en dokumenterad varaktighet på två år.

Biverkningarna är begränsade. De vanligaste är injektionsrelaterade händelser, rödhet och öm hud kring injektionsstället. Detta försvinner av sig själv efter några dagar.

Pris 4 500 kr per ampull 5 ml
OBS! Var vänlig och respektera bokad tid. Tid som ej avbokats 48 timmar före användning debiteras med fullt pris då detta är en produkt som måste blandas innan för optimalt resultat.
Konsultation 15 min kostar 250 kr som dras av vid behandlingen.


Till startsidan >>>