Navigering

  Tatueringsborttagning med laser

Idag är tatuering väldigt populärt och populariteten tycks inte avta. Men ibland ångrar man sig eller blir missnöjd med resultatet och vill ta bort tatueringen. I vissa fall förändras färgerna och formen på en tatuering, vilket gör att man vill ta bort den.

Vad händer inför en behandling?
Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar vi vilken behandling som är bäst. Du får information vad det kan kosta och hur ofta får man göra det. Du får fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar också om dina förväntningar. Efteråt genomförs den första behandlingen.
Sedan bokar vi en tid för uppföljning eller vidare behandling. Det är bra om du förbereder dig genom att hålla dig i form och tar reda på så mycket som möjligt om vad som gäller före, under och efter behandlingen. Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Hur går en behandling till?
Q-switch YAG laser är speciellt utvecklad för att behandla olika hudförändringar samt ta bort tatueringar med hjälp av snabba högenergipulser.
Kom ihåg att det krävs flera behandlingar för att ta bort en tatuering och ibland är det svårt att ta bort en tatuering helt och hållet. Vissa skuggor kan bli kvar. Likaså kan några av de nya färger som används vid tatuering göra det extra svårt att bli av med ett motiv.
De traditionella blåsvarta tatueringarna är oftast de lättaste att ta bort. Vid de flesta behandlingar gör vi en provbehandling för att se hur huden reagerar. Du bör inte vara solbränd inför behandlingen och den sker med 6 veckors mellanrum.

Borttagning av tatuering
Priset sätts vid konsultation från 500 kr

OBS! Var vänlig och respektera bokad tid. Tid som ej avbokats 48 timmar före användning debiteras med 250 kr/15 min reserverad tid eller behandling.
Konsultation 15 min kostar 250 kr som dras av vid behandlingen.


Viktminsknings tips:
basta viktminsknings te FeiYan


Till startsidan >>>